Nature's Protection Düşük Tahıllı Kümes Hayvanlı ve Karidesli Yavru Kedi Maması 18kg

Barkod: 4771317460431
Nature's Protection Düşük Tahıllı Kümes Hayvanlı ve Karidesli Yavru Kedi Maması, 1-12 ay arası yavru kediler için özel olarak formüle edilmiş bir kuru kedi mamasıdır. İçeriğinde, gerçek kümes hayvanları, karides, tatlı patates, pancar posası, bitkisel yağlar, kurutulmuş pancar posası, mineraller ve ... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

Nature's Protection Düşük Tahıllı Kümes Hayvanlı ve Karidesli Yavru Kedi Maması, 1-12 ay arası yavru kediler için özel olarak formüle edilmiş bir kuru kedi mamasıdır. İçeriğinde, gerçek kümes hayvanları, karides, tatlı patates, pancar posası, bitkisel yağlar, kurutulmuş pancar posası, mineraller ve vitaminler bulunur. Kümes hayvanları, kedilerin temel protein kaynağıdır ve kas gelişimini destekler. Karides ise, kedilerin beyin gelişimini destekler ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Tatlı patates ve pancar posası ise kedilerin kolay sindirebildiği karbonhidrat kaynaklarıdır.

Mamanın içeriğindeki nar özü, kedilerin antioksidan ihtiyacını karşılar ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Ayrıca, omega-3 ve omega-6 yağ asitleri, kedilerin sağlıklı deri ve tüylerinin korunmasına yardımcı olur.

Mamanın kullanımı için, kedinizin günlük mama ihtiyacına göre, günde 3-4 öğün mama vermeniz önerilir. Mama miktarını kedinizin iştahına göre ayarlayabilirsiniz. Mama kabınızın her zaman temiz ve taze su ile dolu olduğundan emin olun.

Özellikler

  • Düşük tahıllıdır, bu nedenle kedilerin sindirim sistemini destekler.
  • Yüksek kaliteli protein içeriği sayesinde kedilerin kas gelişimini destekler.
  • Omega-3 ve omega-6 yağ asitleri içeriği sayesinde kedilerin sağlıklı deri ve tüylerinin korunmasına yardımcı olur.
  • Nar özü içeriği sayesinde kedilerin antioksidan ihtiyacını karşılar ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
  • Karides içeriği sayesinde kedilerin beyin gelişimini destekler ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Sonuç

Nature's Protection Düşük Tahıllı Kümes Hayvanlı ve Karidesli Yavru Kedi Maması, kaliteli içeriği ve uygun fiyatıyla, yavru kedilerin sağlıklı beslenmesi için ideal bir seçenektir.

İçindekiler:

Kanatlı unu (tavuk %83, hindi %12, ördek eti %5), mısır glüteni, kümes hayvanları yağı, pirinç, mısır, balık unu, yumurta tozu, balık yağı, şeker pancarı küspesi, dinamik olarak mikronize klinoptilolit (%1) , keten tohumu , bira mayası, hindiba özü, avize özü
Gıda katkı maddeleri (kg başına):
A vitamini - 27.500 IU, D3 vitamini - 2.063 IU, E vitamini - 756 mg, demir - 69 mg, iyot - 2 mg, bakır - 7 mg, manganez - 28 mg, çinko - 158 mg, selenyum - 0.14 mg. Antioksidanlar: Doğal kaynaklı tokoferol açısından zengin özler.
Analitik bileşenler:
Ham protein - %34, ham sıvı ve katı yağlar - %22, ham kül - %6,3, ham lif - %1,3, kalsiyum - %1,5, fosfor - %0,9, potasyum - %0,7, sodyum - %0,3, yağ asitleri - dokosaheksaenoik + eikosapentoenoik – %0.262.
Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç

BENZER ÜRÜNLER

Yukarı Çık