Bu ürünü %7 indirimle 125,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%7 indirimli

Teng Kedi Oltası Tüylü Kalın Ponpon Karışık Renkler

Markalar Teng
Barkod: 8680981540126
Hesaplanıyor..
125,00TL 135,00TL
41.66 TL'den başlayan taksitlerle
Teng Kedi Oltası Tüylü Kalın Ponpon Karışık Renkler, kedinizin oyun saatlerini eğlenceli ve keyifli hale getiren bir oyuncaktır. Bu oltanın özellikleri ve kullanımı, kedinizin doğal avlanma içgüdüsünü tatmin etmek için tasarlanmıştır.Teng Kedi Oltası, tüylü ve kalın ponponuyla dikkat çeker. Bu tüyle... Devamını oku...
Açıklama

Teng Kedi Oltası Tüylü Kalın Ponpon Karışık Renkler, kedinizin oyun saatlerini eğlenceli ve keyifli hale getiren bir oyuncaktır. Bu oltanın özellikleri ve kullanımı, kedinizin doğal avlanma içgüdüsünü tatmin etmek için tasarlanmıştır.

Teng Kedi Oltası, tüylü ve kalın ponponuyla dikkat çeker. Bu tüyler, kedinizin dikkatini çekecek ve avını yakalamak için hareket ettikçe onun içgüdüsel avlanma davranışlarını uyandıracaktır. Ponpon ise kedinizin oyun alanında oynamaktan keyif alacağı bir objedir. Karışık renkler, kedinizin dikkatini daha fazla çekecek ve oyun saatlerini daha eğlenceli hale getirecektir.

Bu oyuncak, kedinizin fiziksel ve zihinsel egzersiz yapmasını sağlarken aynı zamanda da bağışıklık sistemini güçlendirecektir. Oyun sırasında kedinizin kaslarını çalıştırırken aynı zamanda onun enerjisini de tüketmesine yardımcı olur. Bu da kedinizin obezite gibi sağlık sorunlarından korunmasına yardımcı olur.

Teng Kedi Oltası, dayanıklı malzemelerden üretilmiştir ve uzun ömürlüdür. Kedinizin oyun saatlerini daha eğlenceli hale getirecek ve onun mutlu olmasını sağlayacaktır. Kedinizin doğal içgüdülerine uygun bir oyuncak olan Teng Kedi Oltası Tüylü Kalın Ponpon Karışık Renkler, onun oyun saatlerini daha da keyifli hale getirecek ve bağınızı güçlendirecektir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık