Bu ürünü %17 indirimle 120,00TL'ye satın alabilirsiniz.

%17 indirimli

Catit Catnipli Kedi Oyuncağı Kaşıma Aparatı

Markalar Catit
Barkod: 8967856756760
Hesaplanıyor..
120,00TL 145,00TL
40 TL'den başlayan taksitlerle
Kedinizi rahatlatmak, eğlendirmek ve motive etmek için en iyi araç, Catit Catnip Kedi Oyuncağı Kaşıma Aparatı! Bu özel oyuncağın, kedinizi kasılmalara, uykuya ve egzersiz için teşvik etmesine izin verdiğini biliyorsunuz. Kasılmalar, kedinin vücudu için çok iyi bir sekilde masajlanma etkisine sahipti... Devamını oku...
Açıklama

Kedinizi rahatlatmak, eğlendirmek ve motive etmek için en iyi araç, Catit Catnip Kedi Oyuncağı Kaşıma Aparatı! Bu özel oyuncağın, kedinizi kasılmalara, uykuya ve egzersiz için teşvik etmesine izin verdiğini biliyorsunuz. Kasılmalar, kedinin vücudu için çok iyi bir sekilde masajlanma etkisine sahiptir ve kedinin sağlık dengesini sürdürmesi için önemlidir. Dikkat çekici renkler, sevimli yapısı ve vücuduna konfor ve destek sağlayan dokunun faydalarının yanısıra, kedinin zihnini oyun için keyifli bir şekilde harekete geçirmesini de sağlar.

Catit Catnip Kedi Oyuncağı Kaşıma Aparatı, sürprizlik dolu ve uzun süre eğlencesi sağlamasıyla arzu ettiğiniz oyuncak kalitesini verir. Ağzı ve kulaklarıyla şirin kedileri çağıran ses kayıtları içerir. Kedinin tasması, cilalı bir tahtadan dolayı kolay ve rahat kaymasını sağlar. Plüş oyuncak ve süngerli top seçeneğinin yanı sıra, bu özel tahtalı oyuncakta birden çok enteresan katından yaratıcılık ve dinamizm katılımı sağlar.

Hemen ilginizi çeken ve kedinize eğlencenin keyfini çıkarma fırsatı sağlayan Catit Catnip Kedi Oyuncağı Kaşıma Aparatı kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Kaliteli malzemeler, bu oyuncakları uzun süreli kullanımına elverişli kılmaktadır ve içindeki tüy ve tozlardan oluşan hafife alınmaz bir tehlikeyi de ortadan kaldırmak için güvenlikli bir tasarım sunmaktadır. Her hafta bir kez küçük bir temizleme süreciyle her zaman gözleri çekici, muntazam bir görünüme sahip olmak mümkündür.

Tek bir hedef varsa o da kedinizin sağlığını ve eğlencini motive etmek. Bu nedenle, doğru seçim size Catit Catnip Kedi Oyuncağı Kaşıma Aparatı! Bir arada keyif, huzur ve hareket, bu oyuncak kedinizin ömürlerinin her gününüzü güzelleştirmek için kaçırılmayacak önemli bir fırsattır. Bu muhteşem aparat aracılığıyla, kedinizi daha iyi sağlık ve refah için teşvik etmenizi sağlayacak eşsiz bir eğlence sunacaktır.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık