Resun AC-500 Akvaryum İçin Tek Çıkışlı Hava Motoru 2 Watt

Markalar Resun
Barkod: 6933163301360
Resun AC-500 Akvaryum İçin Tek Çıkışlı Hava Motoru 2 WattResun hava motoru, 50 litreye kadar olan akvaryumlarda oksijen sağlamanın yanında, suda doğal bir dalgalanma yapar. Yüksek performanslı 2 watt gücünde, tek çıkışlı hava motorudur.Hava Motoru Kullanma Talimatı;Kurulumu ve çalıştırılması oldukça... Devamını oku...
Ürün tükendi!
Açıklama

Resun AC-500 Akvaryum İçin Tek Çıkışlı Hava Motoru 2 Watt

Resun hava motoru, 50 litreye kadar olan akvaryumlarda oksijen sağlamanın yanında, suda doğal bir dalgalanma yapar. Yüksek performanslı 2 watt gücünde, tek çıkışlı hava motorudur.

Hava Motoru Kullanma Talimatı;

Kurulumu ve çalıştırılması oldukça kolaydır. Öncelikle akvaryumdan yukarıda, kuru bir yere konulması gerekir. Özellikle yukarıda olmasına dikkat edilmelidir. Aksi halde pompaya suyun geri dönüşü söz konusu olacağında pompa arızalanabilir. Pompa uygun bir yere yerleştirildikten sonra hava çıkış borusunun ucuna hava motoruna uygun olarak temin edeceğiniz hortumun takılması ile pompa kullanıma hazırdır.

Uyarılar;

Hava motorunun takılacağı priz kontrol edilmelidir. Prizdeki arızalar aletin bozulmasına neden olabilir.

Konumu önemlidir. Islanmayacak şekilde yukarıda ve uzak konumda olmalıdır.

Hava motoru akvaryumdan aşağı konumda yerleştirildiği taktirde geri su akışı olacağından bozulabilir.

Pompanın akvaryumdan yukarıda kuru bir yerde olmasına özen gösterilmelidir. Akvaryum içerisine düşürülmemelidir. Düştüğü taktirde fişi çekilmeden su içerisinden çıkarılmamalıdır. Elektrik çarpmasına neden olabilir.

Su içerisine düştüğü taktirde fişi çekilerek çıkarıldıktan sonra bir kaç gün kuruması beklenilmelidir. Kuruduğundan emin olunduktan sonra tekrar çalıştırılabilir.

Resun AC500 hava motoru sürekli çalışır vaziyette kalmalıdır.

Kesinlikle yağlanmamalıdır.

Hava hortumu haftada bir kez kontrol edilmelidir. Bu amaçla hortumun ucundan bir miktar hava üflenip tıkanma olup olmadığı kontrol edilmelidir. Tıkanma söz konusu ise özel hortum fırçası kullanılarak tıkanmalar giderilmelidir.

Yorumlar (0)

Yorum Yap

Oturum Aç
Yukarı Çık